Thuis

Jinan Darin Machinery Co., Ltd.

Van goede kwaliteit hondevoerextruder voor verkoop
Van goede kwaliteit hondevoerextruder voor verkoop
Wij zijn zeer gelukkig met de geleverde machines van Darin. Ik adviseer Darin als partner voor het opstarten van uw productie-installatie.

—— M. Roberto Biscotti van Italië

Ik kan slechts zeggen hoe zeer gelukkig ik met deze machine ben. Het snijdt onze loonkosten in de helft en maakt elke keer tot ons product dezelfde grootte en de vorm.

—— M. James Urbanski van de V.S.

Het geld dat u aan Darin-machines hebt geïnvesteerd is veel ver minder dan dat van andere Europese machines van de V.S. of en geeft u een groot voordeel tegen de concurrentie.

—— M. Gerard van Holland

Ik ben online Chatten Nu

Jinan Darin Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Jinan Darin Machinery Co., Ltd. Jinan Darin Machinery Co., Ltd. Jinan Darin Machinery Co., Ltd. Jinan Darin Machinery Co., Ltd. Jinan Darin Machinery Co., Ltd. Jinan Darin Machinery Co., Ltd. Jinan Darin Machinery Co., Ltd.
Darinoverzicht Darinbureau Workshop overzicht Opleiding Workshop-1 WORKSHOP-2 Ontwerpers

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Darin
Aantal werknemers : 50~60
Jaarlijkse omzet : 2500000-3500000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

De Machinesco. van Jinandarin, Ltd, een ISO 9001 verklaarde onderneming, gespecialiseerd in ontwikkeling en verkoop van voedsel voor huisdierenmachines, voedselmachine en relatieve verpakkingsmachine, en is snel een sterkere fabrikant na jaren van innovatie en ontwikkeling geworden. Integrerend met wetenschappelijke onderzoek, productie, marketing en de naverkoopdienst, ontwikkelen wij zeer en snel hebben nu hoog technisch vermogen en ervaren personeelsleden. Wij kunnen standaardmachine en niet genormaliseerde machines volgens klantenvereiste verstrekken en elk van onze machine wordt gemaakt door gewetensvolle professionele test.

 

Na jaren van ontwikkeling, heeft Darin rijp verkoop en agentschapnetwerk opgezet. De Darinmachine loopt in meer dan 50 landen met inbegrip van de V.S., Duitsland, Italië, Spanje, Holland, Australië, Brazilië, Mexico, Egypte, enz. Alle Darin-machines zijn Ce die met premiekwaliteit wordt verklaard en stabiele prestaties.

 

Wij beschouwen kwaliteit als ons doel, de dienst als leven. Wij heten warm alle klanten, oude en nieuwe, binnenlandse en overzee cliënten voor bedrijfsonderhandeling welkom te bezoeken.

 

 

Onthaal aan DARIN!

 

 

Contactgegevens
Jinan Darin Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. SONG Pein

Tel.: 86-531-82983399

Fax: 86-531-82983299

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)