• De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage
  • De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage
  • De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage
  • De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage
De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage

De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jinan, Shandong-Provincie
Merknaam: DARIN
Certificering: CE Certificate
Modelnummer: DRD100/300

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD 26000~ USD 110000
Verpakking Details: houten geval, dat voor vervoer over lange afstand, multi-tijdlading & het leegmaken voor vorkheftruc
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 50 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voorwaarde: Nieuwe Toepassing: het huisdier behandelt
Garantie: 1 jaar Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Functies: Ononderbroken & automatisch lay-out: AutoCADformaat volgens cliëntworkshop
Handmatig: Engelse versie
Hoog licht:

de machine van de voerextruder

,

hondevoerextruder

Productomschrijving

 

Het zachte Tandhuisdier Kauwen behandelt het Uitdrijven van Lijnroestvrij staal

 

Inleiding

Het hete Verkoophuisdier behandelt Hond het Kauwen Snack die Machine uitdrijven kan maken het kauwen voedsel achtervolgen dat verschillende soorten materialen met wetenschappelijke configuratie en uitdrijving in de extruder gebruikt.

 

De huisdierensnacks kunnen in een verscheidenheid van vormen zoals stok, been, enz. worden gemaakt.

 

De productielijn voor het Produceren van Voedsel voor huisdieren /dog kauwt Snack /pet behandelt Voedselmachines niet alleen verstrekt voeding aan honden, zoals proteïne, vet, vitamine, enz., maar ook tevredenstelt de hobby van de hondaard, ten goede komt aan zijn sterke tanden, schoonmaakt mond en tanden, en verhindert ziekte.

 

De productielijn voor het Produceren van Voedsel voor huisdieren /dog kauwt Snack /pet behandelt Voedselmachines is een nieuwe innovatie van onze ingenieurs. Het kan huisdier produceren behandelt voedsel zoals strookvorm, stokvorm, verdraaide stokvorm, dubbele kleuren en multi-kleurenkern gevulde snack. De huisdieren kunnen absorberen voedingselementen tijdens genieten van kauwend deze heerlijke snacks.

 

 

Grondstoffen: Het huisdier behandelt /dog kauwt het Materiaal van de Voedselverwerking goedkeurt maïszetmeel, aardappelzetmeel, dierlijk vlees, ongelooide huid, enz. als grondstoffen.

 

Producten: de draai, dubbele kleuren, kern-vullend huisdier behandelt etc.

 

Capaciteit: 100-300kg/h

 

Stroomgrafiek: Het mengen van systeem-Uitdrijvings systeem-scherp systeem--Het drogen van systeem- Verpakkingssysteem

 

Voltage in China: Drie fasen: 380V/50Hz, Enige fase: 220V/50Hz, kunnen wij het volgens het Lokale voltage van klanten volgens verschillende landen maken.

 

Machinesmaterialen: Alle machines worden gemaakt door roestvrij staal, hond het kauwen is de voedselmachine met redelijk ontwerp en met hoge automatisering; de schroeven worden gemaakt door legeringsstaal, met de structuur van het bouwsteensysteem en zelfreinigende functie.

 

 

Eigenschappen
Het Voedsel voor huisdieren Exturder/Het Voedsel voor huisdieren die Machine maken hebben het in evenwicht brengen van de componenten en de zachte verwerking is op het centrum van de verwante kwaliteitsoverwegingen.
Het Voedsel voor huisdieren Exturder/Het Voedsel voor huisdieren die Machine maken zijn daarom meer en meer test om het juiste hulpmiddel voor modern Voedsel voor huisdieren te zijn. Een volledig voer, dat als dieet gedurende een langere periode van tijd wordt gevoed, moet de vitaliteit van het dier verzekeren en deficiënties verhinderen.
Het Voedsel voor huisdieren Exturder/Het Voedsel voor huisdieren die Machine maken zijn vrij een uitdaging aan de voerfabrikant in termen van de selectie en de samenstelling van de grondstoffen, hun optimale verwerking, en efficiënte kwaliteitsborging.
Voedsel voor huisdieren Exturder/Voedsel voor huisdieren die Machine maken het grootste marktsegment vormen.
Het Voedsel voor huisdieren Exturder/Het Voedsel voor huisdieren die Machine maken hebben hoogwaardig volledig voer geschikt om de gezondheid zelfs van exotische species in aquariums over lange perioden van tijd, het dalen of het drijven voer te handhaven.

 

 

 

Technische Parameters

Output Geïnstalleerde Capaciteit Werkelijke capaciteit Voltage/Frequentie Afmeting
100-150kg/hr 145kw 102kw 380V / 50Hz 30 x 5 x 3m

 

Het opdragen & de Naverkoopdienst
1. Wij maken het nauwkeurige ontwerp van de fabriekslay-out volgens de fabrieksgrootte van de klant; als de klant nodig had, konden wij workshopontwerp met elektriciteitsmacht, watervoorziening, gasmacht, materiële opslag, definitieve opslag, het toilet van de arbeider, enz. maken.
2. Na het leveren van machines aan de fabriek van de cliënt, beginnen wij om het Visum aan het land van de cliënt onmiddellijk aan te vragen; normaal vergt het schip 20-60 dagen aan de vereiste haven, zodat hebben wij genoeg tijd om het Visum te krijgen. Terwijl de machines uw fabriek aankomt, zijn onze ingenieurs bereid om voor de opdragende dienst te beginnen.
3. 1-2 van onze ingenieurs naar uw fabriek de verwerkingslijn installeren en zal gaan aanpassen om normale productie in kortste tijd te realiseren.
4. Onze ingenieurs hebben verantwoordelijkheid om de arbeiders op te leiden en te onderwijzen om alle machines in werking te stellen, schoon te maken te handhaven en te herstellen, tot de arbeiders de verwerkingslijn konden goed in werking stellen.
5. Het kost normaal 10 dagen voor de opdragende dienst, en wij leveren 1 jaarwaarborg van de datum van voltooiing van de opdragende dienst.
6. De kaartjes van de het retourvlucht van de ingenieur, de aanpassing en het dagelijkse salaris USD 100 zijn voor de rekening van de cliënt.

 

 

Waarom kies ons?

1. De motor van Duitsland WEG, drie jaar waarborg wereldwijd

2. PLC van Siemens en het touche screen om de gehele lijn te controleren, zullen alle fouten op het touche screen tonen

3. De elektrische delen van ABB of van Schneider

4. NSK-lagers

5. Al delenaanraking met grondstoffen of eindproducten worden gemaakt van roestvrij staal 304

6. 24V het verrichtingsvoltage, verzekert de veiligheid van exploitanten

7. Drie soorten beschermers om machine en exploitantbrandkast te houden: het oververhitten, te sterke intensiteit, over voltage.

 

 

De machines tonen

 

De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage 0

 

De steekproef toont

 

De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage 1

De fabriek toont

De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage 2

De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage 3

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Motorplc van Siemens de Uitdrijvingsmachine van het Touch screen het Zachte Tandhuisdier behandelt Kauwen het Uitdrijven van Lijn24v Voltage kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.