• De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren
  • De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren
De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren

De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren

Productdetails:

Plaats van herkomst: ShanDong China
Merknaam: DARIN
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Dr.-280

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD 41000-45000 SET
Verpakking Details: Standaard de uitvoer houten gevallen.
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: D/P, L/C, T/T
Levering vermogen: 100SETS 1YEAR
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

merk: Darin Voorwaarde: VOLLEDIG AUTOMATISCH
Mould: Customrizedontwerp De naverkoopdienst: Het volledige leven
Hoog licht:

de machine van de hondevoeruitdrijving

,

de machine van de hondevoerextruder

Productomschrijving

 

Volledig Automatisch Roestvrij staal Dr.-280/300 Hondebrokjeproductielijn

 

De machine van de huisdierenfabricatie van koekjes veroorzaakt vele vormen zoals customrized ontwerp. Huisdier het kauwen het voedsel heeft het effect op maal/schone mond/schone tand. Het kan ook darmfunctie hervormen, slechte stinkend verlichten. De gehele verwerkingslijn ontwerpt logisch gezien, installeert behendigheid, past adustabllity.

 

 De Productielijn van het reekskoekje is de primaire keus voor de productie van soorten hard en zacht koekje. Het materiaal van de koekjesinstallatie kan volgens de lokale ruimte van de klant of koekjes technisch vereiste worden gecombineerd en worden getoond. Door de vormen en de recepten te veranderen, kan deze installatie diverse soorten hoogte veroorzaken - kwaliteitskoekje, zoals roomkoekje, klemmend koekje, het koekje van de sodacracker, dierlijk koekje, plantaardig koekje enz., is er gediversifieerde het verwarmen bron voor uw verrichting. (Elektrisch, gas, stookolie)

 

De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren 0

 

 

Waarom ons?

Q: Waarom ons Darin?
Darin: Met meer dan 10 jaar ervarings in het ontwerpen van en de productie van voedselmachines, Darin trots en zeker voelt om onze machines aan u en uw geacht bedrijf als één van de concurrerendste leverancier in deze zaken te introduceren. Wat wij ernaar streven om de hele tijd te doen verstrekt innovatieve machines voor onze klanten.

Q: Welke materialen Darin goedkeurden in die machines?
Darin: Alle delen die met Darin raakten zullen voedselrang SS304, Pu-riem, sterk koolstofstaal of benoemd materiaal voor de dragende delen gebruiken.
Hoog - langs geleverde goed-reputated de kwaliteits elektronische componenten bedrijf zoals Siemens en WEG.

Q: Hoe te om een juist citaat met goede prijs te krijgen?
Darin: Contacteer ons direct en verstrek als meer informatie aangezien u, als de productbeelden, gewicht, capaciteit kunt, voltage en frequentie van de gevraagde motor, leveringsdatum als er dringend behoefte is. Het citaat zal onmiddellijk naar uw inbox worden verzonden zodra alles duidelijk is.

Q: Wanneer de machines zullen verscheept worden?
Darin: Normaal rond 45 werkdagen.

Q: Hoe te om te bezoeken ons als u een bedrijfsbezoek in China hebt?
Darin: Ons fabriek en bureau worden gevestigd bij Xinxu-Industrieterrein, Jinan, China. Verzend vooraf een sms-bericht en blijf dan wij zal schikken voor uw reisroute hier volgens uw vereisten in contact.

Ce:

De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren 1

De Machinesco. van Jinandarin, Ltd is een ISO9001 verklaard bedrijf die zich in voedselmachines en verwante verpakkingsmachine specialiseren sinds 2006, en alle machines zijn goedgekeurd Ce. De Darinmachine loopt in meer dan 50 landen met inbegrip van de V.S., Duitsland, Brazilië, Italië, Spanje, Holland, Australië, Mexico, Egypte, enz. Met de ervaring van meer than10-jaren en technologieaccumulatie, zouden wij het beste na de verkoopdienst aan elk van onze klanten willen aanbieden.

Honderd van vormen en dozens technische formules maken het mogelijk om allerlei populaire koekjes, zoals roomkoekjes, calciumkoekjes, multi-vitaminekoekjes en plantaardige koekjes te veroorzaken.

 

De tand de Fabricatie van koekjesmachines van het Zorghuisdier kunnen verschillende vormen van koekjes veroorzaken, maken zulke ons rond, benen, driehoek, uit of snakken stokken.

 

De tand de Fabricatie van koekjesmachines van het Zorghuisdier kunnen vrij volgens de voorwaarde van de workshopruimte van de klant en vereiste van koekjestechnologie worden gecombineerd. Deze allen kunnen het ideale doel bereiken.

 

Het lijngebruik voerde elektrische componenten in en zijn snelheden worden veranderd door frequentieomzetting. Zij sparen energie en zijn betrouwbaar, mogen gecontroleerde enig zijn of gecombineerd.

 

Er is een video van onze de Verwerkingslijn van het Huisdierenkoekje:

https://youtu.be/hRJ91Dpo474

 

 

 

 

Pakket:

De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren 2

 

Contact:

De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren 3

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De volledige Automatische Machine van de Hondfabricatie van koekjes, de Verwerkingslijn van het Roestvrij staalVoedsel voor huisdieren kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.