• Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven
  • Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven
  • Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven
Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven

Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shandong, China
Merknaam: Darin
Certificering: CE & ISO
Modelnummer: Dr.-70

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: USD 70000-USD 100000
Verpakking Details: houten geval, dat voor vervoer over lange afstand, multi-tijdlading & het leegmaken voor vorkheftruc
Levertijd: 45 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/P
Levering vermogen: 20 reeksen per maand voor grill
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

naam: cornflakesmachine De Dimensie van de gehele Lijn: 45 x 5 x 3m
certificaat: CE & ISO Materiaal: Gemaakt door roestvrij staal 304
lay-out: AutoCADlay-out als workshop van de cliënt Handmatig: Engels
voordeel: Volledige cirkel voor productie van cornflakes, die regelmatige vormen en smakelijke smaak heeft
Hoog licht:

cornflakes die Machine maken

,

rijstvlokken die machine maken

Productomschrijving

 

Het Ce Verklaarde Graangewas die van het de Snackontbijt van de Cornflakesrookwolk de Motor van Lijnsiemens uitdrijven

 

De Lijn van de Cornflakesverwerking

 

De Lijn van de Cornflakesverwerking produceert cornflakes, ontbijtgraangewassen, en de rookwolksnacks gelijkend op Kellogg en Nestle-producten, de vormen en de grootte kunnen divers zijn.

 

 
1 volledige cirkel voor productie van cornflakes, die regelmatige vormen en smakelijke smaak heeft;
 
2 ononderbroken, automatisch en economisch proces met een gemakkelijk gecontroleerde productiecyclus.
 
3 dankzij de bijzondere procesvoorwaarden, het afgewerkte product die langdurige krokantheid in melk toe te schrijven aan minimale schade van de het zetmeelstructuur van het graangewas tijdens verwerking hebben.
 
4 eindproduct die de beste combinatie van textuur, kleuren en aromabasis op een nauwkeurige controle van de conditionerende, drogende en roosterende stadia van het proces tentoonstellen.
 
5 onbeperkte keus van vormen en formules voor gestalte gegeven graangewas, volledig automatische en ononderbroken verwerkingsprocedures.
 
6 het is niet alleen een combinatie machines, maar een geïntegreerd proces die met grondstof beginnen die en bij de verpakkende ruimte voeden beëindigen.
 
7 het hebben van de capaciteit om vitaminen, eiwitconcentraten en vezel toe te voegen verbetert verder de waaiers van producten mogelijk met het cornflakessysteem, zo toestaand maakt u het juiste product voor elk marktsegment.
 
8 gebaseerd op lage dichtheid, sterke productstructuur en lage die doordringbaarheid, zijn worden gemaakt de ontbijtgraangewassen op De Lijn van de Cornflakesverwerking uitstekend voor het met een laag bedekken met suikeroplossingen.

 

 

Grondstoffen

 

de graanbloem, de rijstbloem met vloeistof en andere additieven zouden als grondstoffen kunnen worden gebruikt.

 

 

De opdragende Dienst

 

1. Wij maken het nauwkeurige ontwerp van de fabriekslay-out volgens de fabrieksgrootte van de klant; als de klant nodig had, konden wij workshopontwerp met elektriciteitsmacht, watervoorziening, gasmacht, materiële opslag, definitieve opslag, het toilet van de arbeider, enz. maken.

2. Nadat het ontvangen orde bevestigt en - betaling verslaat, beginnen wij om het Visum aan uw land onmiddellijk aan te vragen; terwijl de machines uw fabriek aankomt, zijn onze ingenieurs bereid om voor de opdragende dienst te beginnen.

3. 1-2 van onze ingenieurs naar uw fabriek de verwerkingslijn installeren en zal gaan aanpassen om normale productie in kortste tijd te realiseren.

4. Onze ingenieurs hebben verantwoordelijkheid om de arbeiders te onderwijzen om alle machines in werking te stellen, schoon te maken te handhaven en te herstellen, tot de arbeiders de verwerkingslijn konden goed in werking stellen.

5. Onze ingenieurs kunnen basisformule verstrekken voor de productie, en de klant helpen om goede kwaliteitsvoedsel te produceren die de gedetailleerde formule van de klant overeenstemmen.

6. Het kost normaal 10-14 dagen voor de opdragende dienst, en wij leveren 1 jaarwaarborg van de datum van voltooiing van de opdragende dienst.

 

 

Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven 0

Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven 1

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de de Cornflakesverwerking van Ce Van de de Lijnrookwolk het Graangewas die van het de Snackontbijt de Motor van Siemens uitdrijven kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.