Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine

Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: JINAN, CHINA
Merknaam: DARIN
Certificering: CE ISO9001
Modelnummer: DM-268

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Wij leveren standaard de uitvoer houten gevallen, geschikt voor reizen en mul-tijden die op lange te
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram, D/A, D/P
Levering vermogen: 99 Reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam: 2021 het hete Verkoophuisdier behandelt Hond het Tand van het de Injectieafgietsel van de Traktaties Toepassing: De tandtraktatieshond kauwt
Punt: DM-268 Pakket: Houten gevallen
Vorm: Diverse Vormen Hand: Engelse versie
Opleiding: Verstrek door Technicus in de Opdragende Dienst Levertijd: 45 werkdagen
Het werk principe: Injectie en Afgietsel
Hoog licht:

Behandelt het hond Tandhuisdier Machine

,

ISO9001 het huisdier behandelt Machine

,

Het huisdier behandelt de Machine van het Injectieafgietsel

Productomschrijving

 

Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine 0

 

 

2021 het hete Verkoophuisdier behandelt Hond het Tand van het de Injectieafgietsel van de Traktatiestandenborstel de Machinehuisdier Machine behandelt de Hoge die Prestaties met Laag Energieverbruikhuisdier Injectie het Vormen Machine voor Huisdier behandelen worden geleverd behandelen

 

Introdution

 

Het huisdier behandelt de Machine van het Injectieafgietsel is speciale machines om huisdierensnacks te produceren. Met dergelijke machine, kunnen diverse vormen, zoals egel, krokodil, hond, been, varkensvleesoren, vat, enz. worden gemaakt. De vormen zijn zeer mooi en het is een ideale aanmoediging aan honden en katten terwijl zij een nieuwe actie leren of goed in sommige oefeningen en spelen doen. Ook, kunnen wij verschillende recepten verstrekken om diverse markteisen te ontmoeten.

Het huisdier behandelt Afgietselmachine is hierboven voor verschillende vormen van producten zoals lijst. Veranderend de vormen, dan kan het verschillende vorm veroorzaken. Zo, kunnen de eindproducten vele vormen zijn. Servomotor, energie - besparing tot 50%, met geringe geluidssterkte, olietemperatuur neen meer dan 35 graad.

 

Ons Huisdier behandelt injectiemachine kan huisdier maken kauwt met diverse vormen en smaken door het veranderen van de matrijzen en de formules

 

Wij hebben volledige formule van voedsel en zullen u begeleiden om verschillende materialen te gebruiken om het voedsel van de verscheidenheidskwaliteit te produceren.

 

Het Huisdier behandelt injectiemachine kan het korrelige die materiaal gebruiken door de extruder wordt gemaakt het huisdier te produceren kauwt. Door op hoge temperatuur en hoge druk, kauwt het huisdier vormende machine zal vormen verschillende vormen. Zoals been, tandenborstel, Foelie, egel, krokodil, hond, varkensvleesoren, vat etc. Het huisdier kauwt is een soort huisdierenspeelgoed of voedsel voor huisdieren. Er zijn vele vormen van het huisdier kauwt, zoals been, bal, ring, stok, schoenen en deeltje. Het huisdier kauwt is high-protein en voedingsvlees voor te eten honden. wegens de honden hebben de hobby om aan het been te knagen, wordt de vorm ontworpen om aan de behoefte van de honden te voldoen te spelen. De producten zijn voordelig voor huisdieren met de eigenschappen van: versterkend tanden, die mond en tanden schoonmaken, die de ziekte enz. verminderen.

 

Het huisdier behandelt de Machine van het Injectieafgietsel is speciale machines om huisdierensnacks te produceren. Met dergelijke machine, kunnen diverse vormen, zoals egel, krokodil, hond, been, varkensvleesoren, vat, enz. worden gemaakt. De vormen zijn zeer mooi en het is een ideale aanmoediging aan honden en katten terwijl zij een nieuwe actie leren of goed in sommige oefeningen en spelen doen. Ook, kunnen wij verschillende recepten verstrekken om diverse markteisen te ontmoeten.

 

Eigenschappen

 

DM „ging“ Reeks van grotere die de hoge snelheidsprestaties van machinesaanbiedingen nog vooruit en verhoogde precisie, mogelijk door de kring van de de hoog-snelheidsservobesturing van de industrie wordt gemaakt.
Deze geavanceerde technologie, uniek aan DARIN, is geaccumuleerd over vele jaren en geresulteerd in injectie het vormen deskundigheid die de afgunst van de industrie is.
Sneller en nauwkeuriger, bereikt de DM-Reeks de hoogste productiviteitsniveaus en betrouwbaarheid.

Een de industriepionier, DARIN heeft uitgebreide ervaring in de productie van grote elektrische vormende machines.
De onlangs vrijgegeven, van de tweede generatie grote elektrische servoaandrijvings vormende machine belooft om meetbare verbeteringen van productiviteit, kwaliteit, en economie te leveren.
Deze recentste verbetering behoudt onze tijd bewezen knevel het vastklemmen eenheid, die vele jaren „snellere cyclusduren“ en „onvergelijkelijke energie - besparingen.“ heeft geleverd

DARIN heeft een super-geavanceerde alle-elektrische verticale typeinjectie het vormen machine geproduceerd - het is sneller, nauwkeuriger, en compacter.
De DM-reeksmachines hebben aan mach de behoeften van vandaag en voorbij geëvolueerd: Zij tonen hoge productiviteit bij in-line assemblage.
Gebruikend de geavanceerde technologieën die vele jaren zijn bevorderd en uniek aan DARIN geweest, hebben wij het high-precision injectie vormen bereikt.

 

De opdragende Dienst


1. Wij maken het nauwkeurige ontwerp van de fabriekslay-out volgens de fabrieksgrootte van de klant; als de klant nodig had, konden wij workshopontwerp met elektriciteitsmacht, watervoorziening, gasmacht, materiële opslag, definitieve opslag, het toilet van de arbeider, enz. maken.

2. Na het leveren van machines aan de fabriek van de cliënt, beginnen wij om het Visum aan het land van de cliënt onmiddellijk aan te vragen; normaal vergt het schip 20-60 dagen aan de vereiste haven, zodat hebben wij genoeg tijd om het Visum te krijgen. Terwijl de machines uw fabriek aankomt, zijn onze ingenieurs bereid om voor de opdragende dienst te beginnen.

3. 1-2 van onze ingenieurs naar uw fabriek de verwerkingslijn installeren en zal gaan aanpassen om normale productie in kortste tijd te realiseren.

4. Onze ingenieurs hebben verantwoordelijkheid om de arbeiders op te leiden en te onderwijzen om alle machines in werking te stellen, schoon te maken te handhaven en te herstellen, tot de arbeiders de verwerkingslijn konden goed in werking stellen.

5. Het kost normaal 10 dagen voor het opdragen
de dienst, en wij leveren 1 jaarwaarborg van de datum van voltooiing van de opdragende dienst.

6. De kaartjes van de het retourvlucht van de ingenieur, de aanpassing en het dagelijkse salaris USD 60 zijn voor de rekening van de cliënt.

 

Machinefoto:

 

Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine 1Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine 2

 

Parameters:

 

Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine 3

Steekproefbeeld

 

Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine 4
Het huisdier behandelt Vormende Machines om huisdierensnacks en huisdier het kauwen speelgoed te produceren.

 

Lever Machine

Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine 6

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Behandelt het Hand de Hond Tandhuisdier van Ce ISO9001 Machine kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.