De Barsnijmachine van de Mueslibar/Noot

June 11, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De Barsnijmachine van de Mueslibar/Noot

De Barsnijmachine van de Mueslibar/Noot

 

De Snijmachine van de Mueslibar kan allerlei vormen van graangewassenbars met de grondstof van rijst, gierst, tarwe, hooglandgerst, fagopyrum tataricm Gaertn, maïs, broomcorn, Chinese parelgort, boekweit, enz. veroorzaken.

 

Basisprocedures: Gebroken materialen (pinda's, noten, amandelen, enz.) - Smeltende suiker die - noten mengt met suiker - het Vormen zich & het snijden graangewassenbar - Verpakking

De Snijmachine van de Mueslibar

Eigenschappen voor Muesli-Barsnijmachine:

Ø de snijmachine van de drc-75 Graangewassenbar voegde mixermachine boven de voeder toe. De machine komt waar automatisch mengt de grondstof en giet de grondstof aan voeder. De mixermachine heeft de functie van het hittebehoud en kon de mixertijd plaatsen.

Ø de voeder van de snijmachine van de drc-75 graangewassenbar heeft de functie van het houden van de grondstof aan advoid gemengde materiële koude en soildfication waarschuwen.

Ø drc-75 de machine van de graangewassenbar gebruikt de PTFE-riem. Deze riem heeft de eigenschap van anti-plakt, betere hardnekkigheid en niet gemakkelijk te beschadigen.

Ø de dringende rol wordt gemaakt van het materiaal van de voedselrang HMWHDPE, gezonder met anti-plakt functie. De partij van rol merkt de schaal. De klant kon de hoogte van rol nauwkeurig aanpassen om aan het verschillende vereiste van het dikteproduct te voldoen.

Ø wij voegden extra twee reeksen ventilators boven de transportband toe om de graangewassenbar snel te koelen en spoedig hard te worden.

Ø de snijder in de longitudinale richting neemt het ontwerp van de snijdersgroef. Het zal ervoor zorgen de graangewassenbar automaticly cutted 100% is, geen het plakken en afzonderlijk.

Ø de snijder in de horizontale richting kon voortdurend automatische besnoeiing, geen einde. Tegelijkertijd, steeg de capaciteit van 300kg/hr tot 500kg/hr.

Ø de nuttige breedte van de snijmachine van de graangewassenbar is 540mm.

Ø de verbinding van het vormen van deel en het transportbanddeel gebruiken de toestelaandrijving, is het gemakkelijke voorschot en demontage.

Ø drc-75 de snijmachine van de Graangewassenbar gebruikt de WEG-motor, de puinkegel van de het Merkaanraking van Siemens, internationale beroemde elektrische delen. Goede kwaliteit en goede waarborg.

Ø het personeel kon 180 ° omwentelingsverrichting het PLC touche screen, flexibel en geschikt.

Ø horizontale structuur die kleiner gebied met hoog rendement behandelt.

Ø gecontroleerd door PLC met touch screen met vriendschappelijke interface.

Ø pas gemakkelijk lengte en breedte via touch screen aan.

Ø de vorm is vierkant door verticale snijder en horizontale snijder.

Ø het mechanische drukken & het wrijven, kwetsen geen noten, zonder afval.

Ø het gebruiken van de gemakkelijke omschakelaar van de hoge prestatiesfrequentie, past snelheid, hoog rendement aan, kan het van 24 uur onophoudelijk produceren.

Ø de verwerkte vultrechter en de transportband zijn beide niet kleverig. Alle delen kunnen contactenvoedsel zijn allen niet-toxisch materiaal, olie en weerstand op hoge temperatuur.

De koeltransportband kan zijn customerized als vraag.


 

De Snijmachine van de nootbarSnackbarsnijmachine

De Snijmachine van de Mueslibar